"Goed verstaanbaar en zonder storende bijgeluiden"

Van 1980 tot 1984 heb ik in de geluidsstudio gewerkt bij een bedrijf dat audiovisuele producties maakte. Toen dat bedrijf in 1984 ophield te bestaan, ben ik vrijwel direct begonnen om de geluidskwaliteit bij het vertonen van deze audiovisuele producties te verbeteren. Het bleek dat er nog niemand was die ‘oor’ had, voor hoe je op locatie zoiets moet doen.

Tot op de dag van vandaag besteden wij de grootste zorg aan het duidelijk overbrengen van uw boodschap. Goed verstaanbaar en zonder storende bijgeluiden, ongeacht de complexiteit.

Melchers audiovisuele techniek heeft zich gespecialiseerd in het geluid bij bedrijfs-en productpresentaties. Dit kan het verstaanbaar maken van een toespraak zijn bij een feestelijke opening, een introductie van ‘n nieuw product met spectaculaire effecten en/of live optredens van artiesten, persconferenties, congressen, maar net zo goed een (aandeelhouders) vergadering, zowel de opname hiervan als het geluid in de zaal en of broad/narrow-casting

  • We staan dan ook garant voor de kwaliteit en flexibiliteit die men van ons verwacht.
  • Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij u geluid brengen zoals u dat graag hoort!

Door onze deskundigheid en gebruik van de beste up-to-date apparatuur garanderen wij de hoogst haalbare geluidskwaliteit en verstaanbaarheid, tegen acceptabele kosten.

Met een trouwe klantenkring van gerenommeerde bedrijven zijn we uitgegroeid tot specialist in professioneel geluid.

Enkele voorbeelden...

Bedrijf 1

Bedrijf 2

Bedrijf 3

Melchers Audio

©

Melchersaudio. All rights reserved.
Powered by LDB Production